Jūs atrodaties šeit

„Dažādās veģetācijas fāzēs pļautas zāles skābbarības kvalitātes vērtējums un sagatavošanas tehnoloģiju salīdzinājums slaucamo govju saimniecībās”

Pieteikties šeit

Tālruņa numurs: +371

„Zālēdāju projekta” demonstrējuma „Dažādās veģetācijas fāzēs pļautas zāles skābbarības kvalitātes vērtējums un sagatavošanas tehnoloģiju salīdzinājums slaucamo govju saimniecībās” ietvaros notiks seminārs 8. novembrī plkst. Riebiņu novada Galēnu KN telpās.

Semināra sākums plkst.10.00

Darba kārtība:

  • Piena sastāva izmaiņas atkarībā no ēdināšanas tipa. James Husband- veterinārārsts, liellopu ēdināšanas speciālists, Lielbritānija.
  • Makro un mikroelementu loma slaucamo govju ēdināšanā. James Husband- veterinārārsts, liellopu ēdināšanas speciālists, Lielbritānija.
  • Taukskābju sastāva izmaiņas demonstrējuma saimniecību koppienā atkarībā no ēdināšanas tipa. Silvija Dreijere, LLKC Lopkopības nodaļas vadītāja;

Plānotais pasākuma ilgums līdz plkst. 14.00. Plašāka informācija un pieteikšanās: Silvija Dreijere LLKC Lopkopības nodaļas vadītāja, mob. tālr. 26552748, Zita Briška, Preiļu KB lopkopības konsultante, mob.tālr. 29458781

 

Kontaktinformācija: 
Zita Briška, mob.tālr. 29458781
datums: 
Otrdiena, Novembris 8, 2016
Nozare: 
Vieta: 
Galēnu kultūras nams
Adrese: 
Reģions: 

Pievienot komentāru