Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs organizē divu dienu kursus „Sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipi pārtikas aprites uzņēmumos”.
HACCP ir pārtikas uzņēmuma paškontroles sistēma drošas un nekaitīgas pārtikas apritei, kura iekļauj sevī katra pārtikas aprites posma uzraudzību un analīzi, nosaka posmus pārtikas apritē, kuri ir kritiski pārtikas drošībai un nekaitīgumam un ievieš efektīvas kontroles un uzraudzības procedūras šajos posmos.
Mācību norises vieta: LLKC, Ozolnieki, Rīgas iela 34.
Mācību norises laiks: š. g. 19. un 20. maijs. Sākums plkst. 10.00.
Galvenās apmācību tēmas:
- HACCP definīcijas, HACCP vēsture;
- ES likumdošanas prasības, HACCP ieviešanas priekšrocības un trūkumi;
- Codex Alimentarius, priekšnosacījuma programmas;
- Labas prakses vadlīnijas;
- HACCP principi.
Lektors: PVD Dzīvnieku izcelsmes produktu ražošanas uzraudzības daļas vecākā eksperte Inga Skādule.
Sertifikāts par kursa noklausīšanos: 10.00 eiro.
Plašāka informācija un pieteikšanās: Rudīte Sanžarevska, tālr. 26148820, e-pasts:rudite.sanzarevska@llkc.lv.
Pievienot komentāru