Jūs atrodaties šeit

Pievienot komentāru

Ozolnieki | Mācības par HACCP izveides pamatprincipiem

Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs organizē padziļinātās mācības par sistēmas (HACCP) izveides pamatprincipiem pārtikas aprites uzņēmumos.

Apmācību struktūra: klātienes nodarbības.

Apmācību norise: 9.12. un 13.12., sākums plkst. 10.00.

Norises vieta: LLKC, Ozolnieki, Rīgas iela 34.

Galvenās mācību tēmas:

  • HACCP definīcijas, likumdošanas prasības, HACCP ieviešanas priekšrocības/trūkumi;
  • Pārtikas nekaitīguma nodrošināšana uzņēmumā;
  • HACCP principi un to elastīga piemērošana. Laba higiēnas un laba ražošanas prakse.

Lektors: Svetlana Aļminoviča-Miljanoviča, PVD Pārtikas

izplatīšanas uzraudzības daļas vecākā eksperte.

Seminārs ir bezmaksas.

Semināra apmeklējuma apliecinoša dokumenta sagatavošana: 10,00 eiro, t.sk. PVN.

Pieteikšanās līdz 04.12.2019. šeit: https://www.mitto.me/haccp-5/pieteikties

Kontaktinformācija: LLKC Tālākizglītības nodaļa, Rudīte Sanžarevska, tālr. 26148820, 63050235, e-pasts – rudite.sanzarevska@llkc.lv.

Kontaktinformācija: 
Rudīte Sanžarevska, tālr. 26148820, 63050235, e-pasts – rudite.sanzarevska@llkc.lv
datums: 
Pirmdiena, Decembris 9, 2019
Kategorija: 
LLKC
Vieta: 
LLKC centrālais birojs
Adrese: 
Reģions: