Ozolnieki | Mācības par sistēmas HACCP izveidi pārtikas uzņēmumos
Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs 25. oktobrī organizē mācības par uzņēmuma paškontroles sistēmas (HACCP*) izveides pamatprincipiem pārtikas aprites uzņēmumos.
Mācību struktūra: klātienes nodarbības.
Mācību norise: 25.10.2019. sākums plkst. 13.00 -17.00.
Norises vieta: LLKC, Ozolnieki, Rīgas iela 34.
Galvenās mācību tēmas:
- HACCP definīcijas, likumdošanas prasības, HACCP ieviešanas priekšrocības/trūkumi;
- Pārtikas nekaitīguma nodrošināšana uzņēmumā;
- HACCP principi un to elastīga piemērošana. Laba higiēnas un laba ražošanas prakse.
Lektors: Ingrīda Bogdanova (pārtikas tehnologs, ēdināšanas pakalpojumu uzņēmuma SIA “Ingrīda” valdes locekle).
Līdzdalība seminārā ir bez maksas.
Semināra apmeklējuma apliecinoša dokumenta sagatavošana: 10,00 eiro, t. sk. PVN.
Pieteikšanās līdz 24.10.2019. šeit: https://www.mitto.me/sistemas-haccp-izveides-pamatprincipi/pieteikties
Kontaktinformācija: LLKC Tālākizglītības nodaļa, Rudīte Sanžarevska, tālr. 26148820, 63050235, e-pasts – rudite.sanzarevska@llkc.lv.
* HACCP – pārtikas uzņēmuma paškontroles sistēma drošas un nekaitīgas pārtikas apritei, kura iekļauj sevī katra pārtikas aprites posma uzraudzību un analīzi, nosaka posmus pārtikas apritē, kuri ir kritiski (bīstami) pārtikas drošībai un nekaitīgumam un ievieš efektīvas kontroles un uzraudzības procedūras šajos posmos.
HACCP (Hazardz Analyses and Critical Control Points) ir angļu vārdu saīsinājums, kas tulkojumā nozīmē: Bīstamību analīze un kritiskie kontroles punkti.