Jūs atrodaties šeit
Pievienot komentāru
Starptautiskajā pārtikas izstādē „Riga Food 2013”, kas no 4. līdz 7.septembrim notiek Ķīpsalas izstāžu centrā, piedalās arī LLKC speciālistu koordinētā Latvijas – Igaunijas pārrobežu kulinārijas projekta „Foodart” dalībnieki.
Vairāk kā 30 kvadrātmetu lielā izstāžu laukumā „Foodart” projekta dalībnieki – mājražotāji no Vidzemes reģiona un Dienvidigaunijas – piedāvā visdažādākos gardumus. Apmeklētājiem iespējams iegādāties gan alus marmelādi, gan putraimdesu, gan zemnieku saimniecībās gatavotus izcili gardus jogurtus. Projekta koordinatore un LLKC Valmieras biroja vadītāja Daiga Siliņa ir gandarīta par iespēju „Foodart” projektā iesaistītos zemniekus „atrādīt” plašākai publikai.
Atgādināsim, ka „Foodart” mērķis ir veicināt mājās ražoto īpašo kulinārijas produktu konkurētspējas attīstību un atpazīstamību Latvijā un Igaunijā. Projektā iesaistīti zemnieki no Tartu, Pilvas, Viru, Valgas rajonos Igaunijā, un Valmieras, Valkas, Cēsu, Siguldas, Ogres, Limbažu bijušo rajonu teritorijās Latvijas pusē.
Projekta vadošais partneris ir Siguldas novada dome. Pārējie sadarbības partneri, informatīvo un apmācību aktivitāšu organizētāji ir LLKC Vidzemes un Pierīgas nodaļas. Partneri Igaunijā ir Pilvas apgabala pašvaldības Attīstības centrs.
Fotogalerija: http://www.llkc.lv/lv/galerija/llkc-projekts-foodart-kardina-riga-food-2...
Informāciju sagatavoja
Iveta Tomsone
LLKC Sabiedrisko attiecību vadītāja