Jūs atrodaties šeit

LLKC palīdzēs gatavot kredīta pieteikumus ALTUM

Ekonomika

Lai sekmētu uzņēmējdarbības attīstību Latvijas lauku teritorijās un veicinātu kredītu pieejamību, Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs (LLKC) turpmāk sniegs konsultācijas un palīdzēs sagatavot pieteikumus aizdevuma saņemšanai  arī attīstības finanšu institūcijā ALTUM. To paredz abu iestāžu nupat parakstītais sadarbības līgums.

Vienošanās noslēgta, lai veicinātu kvalitatīvāk sagatavotu projektu izstrādi iesniegšanai ALTUM un ātrāku nepieciešamā finansējuma saņemšanu. Palīdzību pieteikumu sagatavošanā varēs saņemt visos 26 LLKC reģionālajos birojos.

Mārtiņš Cimermanis, LLKC valdes priekšsēdētājs: “LLKC konsultanti visā Latvijā ir gatavi palīdzēt jauniem uzņēmējiem, kuri izvēlas saimniekot laukos, sagatavot kredītpieteikumu ALTUM, lai process būtu iespējami ātrāks un veicinātu iecerētā biznesa attīstību. Limits konsultāciju sniegšanai nav noteikts – centīsimies palīdzēt katram, kurš meklēs palīdzību un nodrošināsim individuālu pieeju ikvienam.”

Jēkabs Krieviņš, ALTUM valdes loceklis: “Iespēju sākt un attīstīt biznesu šobrīd ir vairāk nekā jebkad agrāk, un finanšu pieejamība ir patiesi plaša. Vienlaikus viens no biežākajiem klupšanas akmeņiem, kas labām idejām traucē īstenoties dzīvē, ir  nepietiekama prasme plānot finanses un izveidot reālu naudas plūsmu. Tāpēc praktisks atbalsts, ko uzņēmējiem reģionos nodrošinās mūsu partneri LLKC, veicinās biznesa ideju sekmīgu īstenošanu.”

Konsultācijas aizdevuma sagatavošanā jau ir pieejamas visos LLKC birojos: http://llkc.lv/lv/biroji

 

Plašāka informācija: Linda Siliņa, LLKC Ekonomikas nodaļas vadītājas vietniece, e-pasts: linda.silina@llkc.lv, tālrunis: 63050576.

 

Informāciju sagatavoja

Ilze Rūtenberga-Bērziņa,

LLKC sabiedrisko attiecību vadītāja